Home » Boekingsvoorwaarden

Boekingsvoorwaarden

Door gebruik te maken van onze Website, of onze diensten online, in de salon of op locatie.

Afspraak te maken , in de salon, via de telefoon of via onze Website of onze officiële kanalen op sociale media

Bevestig je dat je onze algemene voorwaarden accepteert en dat je overeenkomt om er aan te voldoen, ongeacht of je ervoor kiest om je te registreren bij ons. Als je niet instemt met deze Voorwaarden mag je onze Website en diensten op geen enkele manier gebruiken.

 

Samenvatting 

Dit is een samenvatting van onze belangrijkste voorwaarden. Deze samenvatting mag niet worden beschouwd als vervanging voor het lezen van de volledige versie van onze algemene voorwaarden.

Algemeen :
Ethiek en hygiëne is van belang in de salon. Er wordt verwacht van klanten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.

Afspraakvoorwaarden:

Late annuleringen:

Wilt u uw afspraak wijzigen of annuleren? Laat dit ons dan uiterlijk 48 uur van tevoren weten. Want late annuleringen en ‘no-show ups' hebben een grote impact op onze tijd en kwaliteit, aangezien het lastig is de tijd die voor uw behandeling is gereserveerd op korte termijn opnieuw in te vullen. Om deze reden wordt er een late-annuleringstoeslag in rekening gebracht. Deze wordt deze per email verstuurd als u ons niet tijdig inlicht.  Deze rekening dient u te betalen voordat u opnieuw een afspraak kunt maken. U kunt wel gewoon zonder afspraak langs komen. Als u de afspraak hebt gemaakt binnen 48 uur voordat de behandeling begint dan geldt een opzegtermijn van 24 uur.  De late-annuleringstoeslag geldt dan als u annuleert binnen 24 uur van de behandeling.

Hoe kan ik een afspraak annuleren?

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen? Of:
Heeft u verkeerde tijd, datum of behandeling gereserveerd?
Geen probleem, dan kunt u de afspraak tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren of tot 24 uur verplaatsen via een link die in uw bevestigingsmail kan terug vinden.
- Heeft u de afspraak gemaakt binnen 48 uur voordat de behandeling begint ? Dan kunt u de afspraak tot 24 uur van tevoren telefonisch annuleren of verplaatsen . (Natuurlijk tijdens onze openingsuren)

LATE-ANNULERINGSTOESLAG:
– Afspraak (behandelingsduur korter dan 1 uur): € 15,-
– Afspraak (duur 1 tot 2 uur): € 30,-
– Afspraak (duur 2 uur of langer): € 45,-

- Voor bruiden geldt een andere ANNULERINGSTOESLAG . Die wordt afgesproken in het intakegesprek .

Gemiste afspraak | No show-up :

Als u niet komt opdagen voor uw behandeling, zijn we genoodzaakt een late-annuleringstoeslag in rekening gebracht. Mist u drie afspraken zonder kennisgeving, dan kunnen we helaas geen toekomstige afspraken meer voor u inplannen.

Te laat komen :

Als u om welke reden dan ook verwacht te laat te komen voor uw afspraak, bel ons dan alstublieft zo snel mogelijk. We proberen de juiste hoeveelheid tijd in te plannen voor elke behandeling en te laat komen schopt de planning voor de rest van de dag vaak in de war. Houd er rekening mee dat we niet kunnen garanderen dat uw behandeling door kan gaan als u te laat bent. Als u 10 minuten of meer te laat bent, kan het nodig zijn uw afspraak te verzetten naar een andere dag en kunnen hier kosten voor in rekening worden gebracht (zie late annuleringstoeslag hierboven).

Let op ! 

 • Als extra service versturen wij mails en sms- berichten om u aan uw afspraak te herinneren en om uw afspraak te bevestigen. Dit kunnen wij echter alleen doen als uw juiste mobiele nummer en e-mailadres in ons systeem staat. Natuurlijk blijft u zelf verantwoordelijk voor het nakomen van uw afspraken.
 • Indien wij een storing hebben in ons netwerk of in ons systeem, zult u geen sms of email ontvangen. U blijft zelf verantwoordelijk voor het nakomen van uw afspraken!
 • WhatsApp, Facebook, Instagram:
  Salon Rezk is ook te bereiken op WhatsApp, Facebook, Instagram voor vragen en informatie. Maar afspraken kunnen niet via WhatsApp, Facebook of Instagram geannuleerd worden. Dit kan enkel telefonisch of via een link die kunt u vinden in de bevestigingsmail .
 • Wij doen ons best zo goed mogelijk volgens het tijdschema te werken en wachttijden te beperken. Onvoorziene omstandigheden zorgen er soms voor dat dat niet lukt, wij hopen op uw begrip daarvoor.
  Wat moet ik dan verwachten?
  - Soms een tijdje wachten.
  - In het geval van een noodsituatie behouden we het recht om uw afspraak te verplaatsen.

Betaling :
De klant verbindt zich met ons de hiervoor afgesproken prijs te betalen. Indien dit niet voor de behandeling besproken is gaan we er vanuit dat onze tarieven de klant bekend zijn. Onze tarieven zijn te vinden op onze website: Prijslijst
De gemelde prijzen zijn inclusief BTW. Aanbiedingen in advertenties zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt. De klant dient direct na afloop van de behandeling de betaling van de behandeling en eventuele producten te betalen.

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen, tussentijdse wijzigingen en tikfouten.
Hiervoor kan Salon Rezk niet voor verantwoordelijk worden gehouden.

 


Lees de volledige versie van onze algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat je onze Website of onze diensten online, in de salon of op locatie gaat gebruiken en voordat je goederen of diensten bij ons boekt via onze Website of onze officiële kanalen op sociale media.

Onze algemene voorwaarden bestaan ​​uit de volgende onderdelen :

 • Coronamaatregelen
 • Salonbeleid
 • Privacy
 • Cookies
 • Disclaimer