Zoekt u de beste kapsalon voor bruiden in Hilversum ?

Op de mooiste dag in uw leven wilt u er als bruid natuurlijk stralend uitzien. Een prachtig bruidskapsel mag dan zeker niet ontbreken. Kies daarom voor onze beautysalon. Wij verzorgen uw bruidskapsel , make-up en nagels in elke gewenste stijl. Van trendy tot klassiek. Wij stijlen u naar uw wensen en zorgen ervoor dat het bij uw trouwjurk past.

Bij Kapsalon Rezk word er met intakegesprek gewerkt. Deze wordt  voorafgaand aan de grote dag  gedaan. Hierin wordt er gekeken wat er het beste bij u past. We bespreken onder het genot van een kopje koffie of thee uw wensen, wat er bij uw jurk en gezichtsvorm past. Zo word er een bruidskapsel en bruidsmake-up op maat gecreëerd. Zodat u straalt op uw grote dag. Als u zelf maar dan op uw allermooist!
Op de trouwdag zelf kunnen wij ook het kapsel van de bruiloftsgasten (ceremoniemeester, ouders, bruidsmeisjes) verzorgen.

Wat kunt u verwachten ?

Alles op één plek
uitgebreid advies
Luxe producten

Uw haar blijft de hele dag goed zitten
Wij zijn er voor u wanneer en waar u dat wilt
Wij geven u graag  alle tijd  die nodig is voor uw grote dag
Wij zijn op de hoogte van de laatste trends in bruidshaarmode
Wij hebben jarenlange ervaring in het vak op dit gebied, sinds 2005 
Wij hebben de vakspecifieke kennis en technieken 

Bruidskapsel

bruidskapsel in hilversum - Buidskapper - Salon Rezk

Bij salon Rezk kunt u terecht voor verschillende bruidskapsels, van klassiek tot modern. Vooraf bespreken we samen wat geschikt is bij uw gezichtsvorm en wat de mogelijkheden zijn voor uw haartype.
Bang dat het bruidskapsel niet goed blijft zitten? Geen zorgen, het kapsel wordt heel goed gefixeerd en gaat de hele dag mooi zitten .

Bruidsmake-up

bruidsmake-up in hilversum , Salon Rezk , bruids makeup artist

U wilt immers stralen op uw trouwdag? Daarnaast wilt u graag dat uw bruidsmake-up ook op de foto's mooi overkomt. We gebruiken speciale producten en technieken om uw bruidsmake-up zowel heel mooi als lang houdbaar te maken, zowel in het 'echt' als op uw bruidsfoto's. U wilt de hele dag plezier hebben van uw make-up zonder u daar zorgen over te maken! Dat begrijpen wij helemaal!

Bij het aanbrengen van de make-up houden we altijd rekening met uw smaak, uw gezichtsvorm en huidtype. Met een juist aangebrachte make-up benadrukken we de sterke en mooie punten van uw gezicht en door het kiezen van de juiste kleuren zal uw gezicht stralen!

Bruidsnagels

Bruidsnagels in Hilversum , Salon Rezk , bruids nagelstudio

Bruidsnagels zijn een onderdeel van uw bridal look die u echt niet wilt vergeten. Er is immers geen ander moment in uw leven dat uw handen (en dan vooral de ring aan die éne vinger) zoveel aandacht krijgen als op uw trouwdag.
Alle gasten willen de prachtige trouwring zien en bekijken daarbij natuurlijk ook uw nagels, en vergeet vooral niet dat er tientallen foto’s gemaakt zullen worden waarbij uw handen duidelijk zichtbaar zijn, zoals het vasthouden van het boeket en ook niet geheel onbelangrijk, bij het plaatsen van uw handtekening op de trouwakte.
Dus uw nagels dienen er op en top uit te zien! , en dat zullen wij voor u verzorgen .
Wij hebben altijd wat leuke ideeën voor u op een rijtje gezet!

Een complete tijdsplanning voor uw bruiloft?

tijdsplanning voor uw bruiloft?

Allereerst beginnen we met het intakegesprek om het beeld te krijgen wat u voor ogen hebt.

Dit is een basis voor het overleg. Wat wilt u wel en wat absoluut niet? Hoe ziet de jurk eruit? Welke sieraden? of Wilt u  misschien uw haarkleur veranderen maar u weet niet welke kleur u moet kiezen? Alles gaan we op elkaar afstemmen zodat uw haar en make-up een fantastisch geheel zullen vormen met uw bruidskleding.

We kijken naar de vorm en de pluspunten in het gezicht. Daarna maken we een volledige plan voor alles .


Bruidspakketten van Salon Rezk


Bruidspakket deluxe in hilversum - Salon Rezk

Bruidspakket deluxe 

✔ Bruidskapsel
✔ Bruidsmake-up
✔ Bruidsnagels
✔ intakegesprek 1  uur
✔ werksessie in de salon ongeveer 4 uur
✔ Vaste prijs €350

Bruidspakket VIP in hilversum - Salon Rezk

Bruidspakket VIP

✔ Bruidskapsel
✔ Bruidsmake-up
✔ Bruidsnagels
✔ intakegesprek 1 - 2 uur
✔ Op de betreffende datum wordt de hele dag voor u alleen gereserveerd 
✔ Op locatie mogelijk
✔  Helemaal op maat naar uw wensen ( alles is mogelijk )
◾ De prijs op aanvraag


Meer informatie nodig ?  Bel dan gerust en maak een gratis afspraak voor het informeren of u kunt zelf de afspraak online reserveren