Home » Cadeaubon

Nu bestellen en later genieten

 Uw favoriete persoon in 3 stappen verrassen met een cadeaubon ! Of voor uzelf om later te gebruiken als betaalmethode in plaats van contant geld of pinnen?

Het is altijd lastig om een cadeau te bedenken . Daarom kunt u nu ook bij Salon Rezk een cadeaubon voor een bedrag naar keuze aanmaken, dan kan de ontvanger bij ons dat bedrag gebruiken voor behandelingen of producten .

Maar het is ook fijn contactloos te kunnen betalen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen.

 U ontvangt de cadeaubon per e-mail die voorzien is van een code. Die code wordt gebruikt als betaalmethode. De e-mail kunt u bewaren of uitprinten en meenemen om te kunnen afrekenen . Of kunt u deze e-mail doormailen naar uw favoriete persoon als cadeautje.

✔  Makkelijk te bestellen✔   veilig niet persoonlijk, dus door iedereen te gebruiken ✔ De ontvanger kan met deze kaart betalen voor behandelingen of producten.

Cadeaubon voorwaarden

 

  • De cadeaubon is 1 jaar geldig na aankoop.
  • U betaalt 0.35 transactiekosten.
  • Met deze bon kunt u betalen voor behandelingen of producten.
  • Wij vragen bij het bestellen van een cadeaubon wel om uw gegevens in te vullen, maar de cadeaubonhouder is altijd de eigenaar van het bedrag. Dus kunnen ook meerdere personen gebruik maken van één cadeaubon .
  • De restwaarde van de cadeaubon kan worden gebruikt voor volgende bezoeken.
  • Indien het totaalbedrag hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeaubon (nen), dient het verschil bijbetaald te worden met één van de overige betaalmethoden: contant, pinnen.
  • Kan ik mijn cadeaubon retourneren of inwisselen voor geld?

Nee, de cadeaubon kunt u helaas niet retourneren, en is ook niet inwisselbaar voor geld.