Op zoek naar een haarkleur die echt bij u past ?

Bent u op zoek naar een andere haarkleur? Eentje die écht bij u past?
Op het gebied van kleuren hebben we de optimale kennis en producten. Naar aanleiding van uw wensen,
de kwaliteit van uw haar, de huidige haarkleur, de haarkleur die bij u past, uw budget en de wijze waarop het haar valt, bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn en welke kleur en technieken toegepast gaan worden. Juist bij kleuren is het gebruik van de juiste producten essentieel, ook hierover en over de vervolgbehandelingen, krijgt u uitgebreid advies.

Zo kunnen we u helpen door middel van een persoonlijk adviesgesprek waarbij gebruik wordt gemaakt van ruim 120 kleuren. Wij werken met de top producten van Keune. De kleur moet altijd op de persoon afgestemd worden, wij vinden het belangrijk dat u mooier wordt van een nieuwe haarkleur.

Wij zijn o.a. gespecialiseerd ook in: Balayage,  Highlights en Lowlights

 

Wat kunt u verwachten ?

Luxe producten
Uitgebreid advies
 Wij zijn op de hoogte van de laatste technieken
Wij streven naar het perfecte kleur die u wenst
Wij hebben jarenlange ervaring in het vak op dit gebied, sinds 2005 
Wij hebben de vakspecifieke kennis en technieken 
Een bewaard recept voor uw haarkleur in ons systeem

Uw haar met een balayage techniek laten kleuren in Hilversum ?

WAT IS BALAYAGE ?

Balayage geeft je look een sunkissed effect. Dit komt doordat de kleur wordt aangebracht op de oppervlakte van je haar. Dit geeft als resultaat dat je coupe subtiele lichtere delen in de lengtes bevat. Met de balayagetechniek wordt er subtiel gewerkt met verschillende kleuren. Het resulteert zich hierdoor in een subtiel ombre effect in de vorm van highlights. Balayage ziet er heel natuurlijk uit en je hoeft je niet meer druk te maken over uitgroei.

De kleurtechniek kan zowel bij bruin, zwart, blond en rood haar worden toegepast. Tevens staat balayage bij elke haarlengte mooi. Daarnaast ziet je haar met balayage er veel minder geverfd dan bij highlights. Dit komt doordat alle tinten die in je haar worden gezet perfect in elkaar overlopen.

Highlights, ombre ook nog ! Duizelt het u ook na al deze termen? Ze hebben allemaal met subtiel verschil tussen licht en donker te maken en zorgen voor diepte in het haar, maar wat is nou precies wat? Er zijn de laatste periode zoveel nieuwe kleurtechnieken bijgekomen .
Heeft u een advies nodig ? Wij helpen u graag.
Wij zijn op de hoogte van de laatste technieken  en wij werken met de top producten van Keune .

 

Uw haar laten verven in Hilversum?

Kleuren bij Salon Rezk is een verwenmomentje voor uzelf.
Onder het genot van een vers kopje koffie of thee wordt uw haar vakkundig onder handen genomen, wij bespreken het door uw gewenste kleur. Soms weet u zelf al precies wat u wilt, maar het kan ook zijn dat u zoekend bent en zin hebt in ‘iets nieuws’. Bij Salon Rezk nemen we echt de tijd om u te voorzien van een goed stijladvies.
Het kleurrecept van uw gewenste kleur wordt bewaard in ons systeem, zodat u meteen de juiste kleur heeft als u terug komt om de uitgroei te laten verven. 

Na de behandeling geven wij u graag een advies voor de beste verzorging van uw kapsel, en styling tips voor thuis.


Producten

Wij gebruiken Keune producten bij Salon Rezk in Hilversum

Wij werken met de professionele producten van Keune.
De doelstelling van Keune is niet voor niets: een glimlach op het gezicht van de klanten,
overal in de wereld, als zij in een fantastische stemming de salon uit lopen!

Wij hebben voor Keune producten gekozen omdat het een puur Nederlands bedrijf is, maatschappelijk betrokken en een goede prijskwaliteit verhouding heeft.

De Keune tinta color is gemaakt met de beste ingrediënten. Het biedt het haar intensieve verzorging en geeft een zijdezachte glans door de aanwezige zijde proteïne.
Ook heeft Keune de unieke tinta ultimate cover. Deze haarverf bied de laatste technologie voor het dekken van 50% of meer grijs haar.

Met onze Keune producten kunnen wij u en uw haar het beste bieden!