Bent u opzoek naar een gespecialiseerde dameskapper in Hilversum ?

Als u er als moderne en eigentijdse vrouw goed verzorgd uit wilt zien, dan gaat u natuurlijk niet naar zo maar een kapper. Nee, u wilt die persoonlijke aandacht, service en kwaliteit die alleen een gespecialiseerde vrouwenkapper u kan geven.
Bij Salon Rezk in Hilversum bent u dan op de juiste plek , wij zijn namelijk die gespecialiseerde kapsalon voor vrouwen .

Wij weten welke hoge eisen u stelt aan uw kapsel en zijn als geen ander in staat om deze hoge verwachtingen in te lossen. Dit doen wij uiteraard in samenspraak met u , waarbij wij graag met u meedenken.

Wat kunt u verwachten ?

Luxe producten
Uitgebreid advies
 Wij zijn op de hoogte van de laatste technieken
Wij streven naar het perfecte kapsel dat u wenst
Wij hebben jarenlange ervaring in het vak op dit gebied, sinds 2005 
Wij hebben de vakspecifieke kennis en technieken 

Uw haar laten knippen in Hilversum ?

knippen dames in de buurt van Hilversum

Knippen bij Salon Rezk is een verwenmomentje voor uzelf.
Onder het genot van een vers kopje koffie of thee wordt uw haar vakkundig onder handen genomen. Wij bespreken het door uw gewenste model. Soms weet u zelf al precies wat u wilt, maar het kan ook zijn dat u zoekend bent en zin hebt in ‘iets nieuws’. Bij Salon Rezk nemen we echt de tijd om u te voorzien van een goed stijladvies.
Daarna beginnen wij met een hoofdhuid massage. Liggend in de comfortabele massagestoel wordt uw haar gewassen en krijgt u een heerlijk ontspannende hoofdmassage met luxe shampoo en conditioner.
Vervolgens knippen we uw haar precies zoals afgesproken, niet korter en niet anders, als laatste brengen wij uw haar met de gekozen finishing naar het gewenste kapsel . 

Uw haar laten föhnen  in Hilversum ?

föhnen  in Hilversum

Uw haar laten drogen of  föhnen : 
Er is een werkelijk verschil tussen drogen en föhnen. Wanneer het haar geföhnd wordt doen wij dit met ronde borstels. Door het haar op deze manier te föhnen kunnen wij volume creëren en het haar glad maken zodat het niet meer pluist, maar het er wel natuurlijk uitziet . Bij lang haar föhnen kunt u krullen laten föhnen.

Bij Salon Rezk beheersen we  alle technieken en hebben alle tools en juiste producten bij de hand om het perfecte kapsel bij u te creëren .