Mooie nagels in de buurt van Hilversum?!
We zijn ook een Nagelstudio

Bij Salon Rezk kunt u terecht voor alle soorten nagelverzorging. Van het verzorgen van de nagels tot het verlengen van de nagels. De behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd door de juiste kennis. 
Salon Rezk biedt in de nagelsalon behandelingen voor kunstnagels, gelpolish, manicure en nog veel meer. 

Wat kunt u verwachten?

Uitgebreid advies
Hygiëne is van zeer hoog belang
 Producten van hoge kwaliteit
 Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop

Gellak in Hilversum

Gellak in Hilversum?

Gellak of Gelpolish?

Eigenlijk is er geen verschil tussen gellak of gelpolish. Beide termen worden gebruikt.

Gellak is vergelijkbaar met gewone nagellak, maar gellak is wat steviger en droogt alléén doormiddel van UV-licht.

Met onze gellak blijven uw nagels voor 2 tot 3 weken heel mooi, doordat wij 2 tot 3 lagen van onze luxe producten aanbrengen .

Nieuw set Nagelverlenging in Hilversum?

Tips

Nieuw set nagels in Hilversum

Tips zijn opzetstukjes van plastic die aan het einde van de nagels worden geplaatst met een speciale nagellijm. Tips zijn er in verschillende, natuurlijke kleuren. Op tips kan gel of acryl geplaatst worden, over die gel of acryl kan ook een gelpolish geplaatst worden.

Sjablonen

Er is ook een andere manier van het verlengen van de nagel, namelijk met sjablonen. Sjablonen zijn (meestal) stickers die alleen tijdens het plaatsen van de kunstnagels onder de nagels zitten.

Vervolgens wordt er gel of acryl op geplaatst. Als de gel of acryl is uitgehard worden de sjablonen verwijderd en blijft er een verlenging achter op de nagel zonder dat er nagellijm wordt gezet op de natuurlijke nagel.

Op de sjablonen kan gel of acryl geplaatst worden, over die gel of acryl kan ook een gelpolish geplaatst worden.

Nail art in Hilversum

Nail art in Hilversum

We weten dat u dol bent op uw krullen (wij ook!), maar als u een keertje wat anders wilt:  met nailart worden de nagels versierd met gelpolish, diamantjes en/of opdrukken. Er zijn ontelbaar veel creaties mogelijk. Van eenvoudig tot uitgebreid. Met nailart kan alles!

Nieuwe set verlenging van de nagels met gel/acryl/powergel. Dit bieden wij uitsluitend aan voor bruiden. Voor andere klanten bieden wij wel: Nieuwe set verlenging van de nagels zonder gel/acryl/powergel