Home » voordeelkaart

Uw persoonlijke voordeelkaart van Salon Rezk

Met uw persoonlijke klantenkaart van Salon Rezk profiteert u in onze kapsalon van vele voordelen
ِAltijd extra voordelen met uw eigen klantenkaart
Deze kaart schaft u in onze salon aan voor € 7

Met deze persoonlijke klantenkaart krijgt u een jaar lang:

Altijd 10% 

sparen

Speciale

aanbiedingen 

Leuk cadeau

op uw verjaardag

GRATIS

servicebehandelingen

Snel en veilig 

Afspraak maken: snel en veilig, ook telefonisch

Klantenkaart voorwaarden en meest gestelde vragen

Algemeen:
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het aanvragen, het in bezit hebben en het gebruiken van de Salon Rezk- klantenkaart.
Gebruik maken van uw kaart betekent dat u akkoord bent met deze klantenkaart voorwaarden en algemene voorwaarden van Salon Rezk.

Hoe kom ik aan een Salon Rezk klantenkaart?

In onze salon kunt u een klantenkaart kopen en ingeschreven worden als klant in ons systeem. Dan heeft u de gelegenheid om van meerdere voordelen, kortingen en aanbiedingen te profiteren. Neem uw klantenkaart  iedere keer mee bij uw bezoek bij ons  als u gebruik wilt maken van een van de spaarpunten, aanbiedingen of kortingen

Hoe spaar ik 10% en hoe werkt dat?

Bij iedere euro die u besteedt aan behandelingen ontvangt u 1 punt. Vanaf 30 punten kunt u uw korting inzetten. Die kunt u inwisselen bij de volgende behandeling. Lees hier meer over spaarpunten.

Wat zijn de gratis servicebehandelingen?

Tussen twee bezoeken kunt u langskomen om het haar van uw pony, of bij de nek, of oren gratis te laten bijwerken, of tijdens een andere haarbehandeling het gratis onderhouden van uw zilver/mat/grijs haar.  Dit doen we met een luxe speciale shampoo en conditioner, dan hoeft u nooit meer deze producten te kopen om thuis te gebruiken.

Wat zijn de Speciale aanbiedingen?

U krijgt per email aanbiedingen die speciaal zijn voor kaarthouders. Zorg ervoor dat u ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief.

Hoe krijg ik mijn verjaardagscadeau en hoelang is dit geldig?

Dat krijgt u ook per email, vergeet hiervoor niet om uw geboortedatum in te vullen in uw profiel bij het kopen van uw eigen kaart. De verjaardagscadeau is t/m 30 dagen na uw verjaardag geldig.

Kan een andere persoon gebruik maken van mijn kaart?

Nee, dit is een persoonlijke kaart. Dus  alleen voor u.

Kan ik mijn klantenkaart retourneren of inwisselen voor geld?

Nee, de klantenkaart kunt u niet retourneren, ook niet inwisselbaar voor geld.

Waar kan ik de einddatum van mijn klantenkaart zien?

In uw herinnering, bevestigings-emails .

Snelle afspraak maken !

U kunt natuurlijk altijd zelf en snel een online afspraak maken, maar
met u eigen kaart kunt u ook een snelle afspraak maken, veranderen of verzetten in de salon door het scannen van uw kaart.

Of via de telefoon door uw eigen klantnummer die u kan vinden op uw eigen kaart onder de barcode . Op deze manier hoeft u nooit meer iedere keer uw gegevens te spellen.
En dat is natuurlijk sneller en veiliger.

Verder goed om te weten:

 • Op het moment dat u de klantenkaart koopt, dan start u vanaf nul met het opbouwen en inwisselen van spaarpunten, toch als u al lang een account bij ons heeft.
 • Om op de hoogte te blijven van uw voordelen, kortingen en updates. Schrijf u in voor de nieuwsbrief, en volg ook onze social media-pagina's op Facebook en Instagram.
 • U kunt per bezoek maximaal gebruik maken één uw voordelen, kortingen of andere acties. 
 • De klantenkaart kan uitsluitend gebruikt worden door klanten van 16 jaar en ouder.
 • De klantenkaart kost €7 per jaar (administratiekosten ).
 • Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Lees hier ons privacybeleid.
 • Als uw kaart verloopt en u heeft nog bestaande punten, dan zullen deze punten worden afgeschreven. Daarom adviseren wij u om uw kaart van tevoren te laten verlengen. dan krijgt u opnieuw een volledig jaar lang voordeel vanaf het moment dat de oude kaart verloopt, en verliest u dan geen enkel punt.
 • Eigendom van de klantenkaart:
  De klantenkaart blijft eigendom van Salon Rezk . De klantenkaart is strikt persoonlijk en uitsluitend voor particulier gebruik, de klantenkaart mag niet uitgeleend worden zodat anderen korting krijgen of u de punten van deze transactie. Indien we dit constateren krijgt u een waarschuwing en deze punten zullen worden afgeschreven van uw saldo. Dan kan Salon Rezk zonder opgaaf van redenen de klantenkaart laten blokkeren.
 • Verlies van de klantenkaart:
  In geval van verlies en/of beschadiging van de klantenkaart kan de kaarthouder een nieuwe klantenkaart aanvragen. ٍSalon Rezk brengt hiervoor € 3 administratiekosten in rekening en dit bedrag dient te worden voldaan bij ophalen van de nieuwe klantenkaart. Na controle van alle gegevens zal de verloren klantenkaart worden geblokkeerd. Tevens bestaat voor Salon Rezk de mogelijkheid om de spaarpunten, welke nog geadministreerd staan op het nummer van de verloren kaart, over te zetten op de nieuwe klantenkaart zodat deze niet verloren gaan.
 • Deze klantenkaartvoorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden u aan om de klantenkaartvoorwaarden telkens voor het gebruik van een klantenkaart te raadplegen. Blijft u na het ingaan van de wijzigingen de klantenkaart gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde klantenkaartvoorwaarden.
 • Salon Rezk behoudt zich het recht voor om de aan de klantenkaart verbonden voordelen te wijzigen en/of in te trekken. Tevens behoudt Salon Rezk zich het recht voor het klantenkaart-programma te wijzigen of in zijn geheel te beëindigen. Een dergelijke wijziging of beëindiging zal kenbaar worden gemaakt in de salon en op de website.

Mijn vraag staat er niet tussen!

Heeft u een andere vraag of opmerking ? Neem dan contact met ons op .